Thursday, April 23, 2015

Birthday Card / Sizzix

Hello Sizzix fans,
This is my latest card I made for my lovely sister.

Здравейте,
Това е последната ми картичка, която направих за моята прекрасна сестра. Наистина си е благословение да имаш сестра <3.Тя скоро ще има рожден ден.
Исках да я зарадвам  с нещо много хубаво, нестандартно и красиво. Подарявала съм и картички с цветя, кутийки и т.н., затова реших, че ще е нещо, различно като микс-медия например. 
Това все още не съм правила за нея и ще бъде нещо наистина ново.
Падна голямо мацане, но определено удоволствието е голямо. Ето го и резултата:

И малко снимки отблизо:
За основа използвах готова картичка и лист дизайнерска хартия. на нея залепих различни видове дантели - цветенца и лента. Те бяха розови и сини, нямах нищо бяло в къщи, затова ги боядисах после с акрилна боя. Състарих и разроших ръбовете на хартията.


С релефна паста и любимият ми стенсил на Crealies направих тухличките.
С печата Grunge и Vintage Photo се получи много хубав напръскан ефект. (същото можете да получите и с четка и боичка, само дето точките са навсякъде и цапането е малко повече:)

Поръсих и малко с топченцата за маникюр или както там се казват.
Сърцето минах с бяла напукваща се  боя. Пробвах за по-бързо да го изсуша, ама не се напука, та го минах втори път и чаках самичко да си изсъхне и затова пукнатините не станаха много хубави:(, но другият път ще знам. Добавих и марля, т.е. парче бинт. Изязах пеперудата на Тим Холц два пъти - веднъж от картон и втори от паус. Минах отгоре с дистрес мастило и залепих двата слоя, а отгоре ангелчето. То пък беше "попрепечено" и за да стане по-беличко:) го минах с бяла акрилна боя. 
Та това са общо взето всичките ми неволи с моята картичка!
Но за мое голямо учудване стана много бързо, прибирането на цялата олелия после ми отне повече време. Но поне си творихме двете с дъщеря ми и беше много забавно. 
Скоро ще покажа и нейното творение.


                                         А малката пеперудка изрязах и двата пъти  от паус.

Цветятя са от перлен картон, но отгоре ги мазах с акрилна боя, за да стане "брадса" бял, а после и с дистрес мастило. Хубаво мацане падна:)


А посланието към моята сестра е, че във всеки един от нас живее по един ангел, 
готов да полети! 

За направата на тази картичка използвах следните Сизикс продукти:

Sizzix & Hero Arts Framelits Dies & Stamps - Butterflies #3 657773

Ще покажа картичката ето тук: