Monday, May 6, 2013

Третия рафт, в ляво...

Това е картичка , показваща  една любов. Не, не се бъркате с пожеланието за рожден ден:)))
Това е картичка за рожден ден, но...тъй като има време до него, а вдъхновението не чака - ето че реших да направя картичката отрано. И така искам да покажа своята любов, обич и благодарност към един много, много специален и скъп за мене човек.
Той работи много, твърде много бих казала. Труди се - за да осигури по-добър живот за своето семейство. Често се прибира вечер уморен, каталясал от работа; разхлабва възела на вратовръзката и я маха с досада... Не обича особено много вратовръзките, но работата му го изисква ...и вечер той с голяма наслада я окачва на фотьойла, закачалката или някъде другаде и сяда за малко...
Та затова е и тази картичка за него - мъж, който си почива,  пие напитката си и му е широооко около врата. Буквално:) Това е и пожеланието му за следващата година от живота му - повече почивка и време за релакс.
Когато видях печатчето на Mo - "King of the day" 
знаех каква ще е вече картинката, а също и пожеланието. Но нещо не ми харесаха особено чорапите на този господин, а моят господин е много прибран и подреден - реших, че аз ще нарисувам картинката.  И така тя става двойно по-специална.:)
Рисунка - с акварелни моливи на акварелен картон, малко дизайнерски хартии, шнур и копченца...ами това е.  Но при мъжките картички е така - не можеш много да се развихриш:)

Повече снимки:



Ще я включа в КФП  -167  ( но ако не отговаря на условието - нека шМи я махне:) и в:
http://stampinfortheweekend.blogspot.com/2013/04/die-cuts-andor-punches.html
Това е от мен за днес - останалото ще покажа после:)
Хубав празник на всички именници:)

9 comments:

  1. Картичката е чудесна, от нея, както и от милите думи преди това се излъчва обич-какво повече от това! Този мъж си е един щастливец-може и много да се уморява, но знае, че домът е , където го очакват с обич и където може с удоволствие да разпусне...Поздравления и късмет при шМи в КФП 167 :)

    ReplyDelete
  2. Чудесна картичка! Много стилна и това, че е със собственоръчно нарисувана картинка наистина я прави единствена и неповторима!

    ReplyDelete
  3. Благодаря,ви много за милите думи!
    Гуш!

    ReplyDelete
  4. Прекрасна!Толкова нестандартна и толкова подходяща за твоята история:)

    ReplyDelete
  5. Ех, мила Лина, какъв чуден художник си. Щастлив е този мъж, който получава такава нежна признателност и любов. Картичката е прекрасна и много ми хареса. В разказа ти видях и спомени, и настояще, и много хубаво бъдеще на споделен живот със страхотен човек, дай Боже! Е, малко в периферията на моята тема е, но е толкова уникална, че как може да искаш да я махна? :)ххх

    ReplyDelete
  6. Великолепна мъжка картичка! ОЦветяването също е вълшебно, много реалистично :-) Много, много ми харесва!

    ReplyDelete
  7. Страхотна картичка. Поздравления за таланта да рисуваш сама, там си се развихрила при създаването на мъжка картичка :)

    ReplyDelete
  8. Много е красива, със всичките детайли и картинката нарисувана от теб, като цяло е много красива :)

    ReplyDelete
  9. Прекрасна мъжка картичка! Много, много ми харесва! А рисунката е номер 1! Браво!

    ReplyDelete