Monday, May 6, 2013

Третия рафт, в ляво...

Това е картичка , показваща  една любов. Не, не се бъркате с пожеланието за рожден ден:)))
Това е картичка за рожден ден, но...тъй като има време до него, а вдъхновението не чака - ето че реших да направя картичката отрано. И така искам да покажа своята любов, обич и благодарност към един много, много специален и скъп за мене човек.
Той работи много, твърде много бих казала. Труди се - за да осигури по-добър живот за своето семейство. Често се прибира вечер уморен, каталясал от работа; разхлабва възела на вратовръзката и я маха с досада... Не обича особено много вратовръзките, но работата му го изисква ...и вечер той с голяма наслада я окачва на фотьойла, закачалката или някъде другаде и сяда за малко...
Та затова е и тази картичка за него - мъж, който си почива,  пие напитката си и му е широооко около врата. Буквално:) Това е и пожеланието му за следващата година от живота му - повече почивка и време за релакс.
Когато видях печатчето на Mo - "King of the day" 
знаех каква ще е вече картинката, а също и пожеланието. Но нещо не ми харесаха особено чорапите на този господин, а моят господин е много прибран и подреден - реших, че аз ще нарисувам картинката.  И така тя става двойно по-специална.:)
Рисунка - с акварелни моливи на акварелен картон, малко дизайнерски хартии, шнур и копченца...ами това е.  Но при мъжките картички е така - не можеш много да се развихриш:)

Повече снимки:Ще я включа в КФП  -167  ( но ако не отговаря на условието - нека шМи я махне:) и в:
http://stampinfortheweekend.blogspot.com/2013/04/die-cuts-andor-punches.html
Това е от мен за днес - останалото ще покажа после:)
Хубав празник на всички именници:)